Om Plandentklinikktøy.no

Plandentklinikktøy.no eies og driftes av Capricorn Equipment AS, org.nr.: 967.360.759 i samarbeid med Plandent AS, org.nr. 914.768.217

 

Her i nettbutikken Plandentklinikktøy.no tilbyr vi klinikktøy og klinikksko, for alle behov på klinikk.
Det finnes et  stort utvalg av klinikktøy og klinikksko i mange farger og fasonger. Skostørrelser fra 35 til 50 og klinikktøy fra XXS-5XL.

Alt vårt klinikktøy er beregnet å tåle vask på 85 grader, i henhold til anbefalingene til UIO.

 

Kjente merkevarer som blant annet Smila, Birkenstock og Craft
Smila kler deg med stil, stolthet og omsorg. Det sies at hvis du vil ta godt vare på andre mennesker, må du også ta vare på deg selv. Derfor føles det så godt å kunne lage arbeidstøy for pleie og helse - stilige og komfortabelt tøy for deg. Smila ble født i moteindustrien! Med stilig utseende og solid designkunnskap, har vi en unik evne til å svare på en økende lengsel i helse- og omsorgsbransjen: Å kle seg pent selv på jobben. Dels for å få deg til å føle deg velkledd, dels for å skape en mer profesjonell og attraktiv identitet for din bedrift. Smilas gode passform betyr ikke bare at klærne sitter fint. De er også behagelige å ha på og følger kroppen din i hver bevegelse, i løpet av hver time i arbeidsdagen. Akkurat som arbeidet ditt krever en kombinasjon av ømhet, styrke og kunnskap, er vårt klinikktøy pent, sterkt og smarte med geniale detaljer og funksjoner.

 

Birkenstock, den tradisjonelle og solide skoen
Vi har valgt å satse på ett smalt utvalg av Birkenstock som passer de fleste og som vi ser som det beste alternativet som yrkessko i klinikk. Med den klassiske anatomisk formede fotsengen av kork, som former seg etter foten og bare blir bedre dess lengre du bruker den 
Profi Birki kan til og med vaskes på 85⁰C. 

 

Smittevern
Arbeidstøyet ditt må oppfylle en rekke tøffe krav når det gjelder hygiene og funksjon. De brukes ofte og i tøffe situasjoner. De vaskes ved høy temperatur, om og om igjen. Med nøye søm og materialer av høy kvalitet sørger vi for at klærne fra Smila holder lenge og godt. 
Det er stort fokus på smittevern både under den pågående pandemien og i det daglige. Plaggene vi bruker kan være mulig smittekilde. Alt vårt klinikktøy kan derfor vaskes på 85⁰C. 
 

Dette er anbefalingene fra UIO når det gjelder vask av arbeidstøy: For å være sikker på at virus og bakterier blir drept i vaskeprosessen, forutsetter det vanligvis vask i vaskemaskin som innfrir kravene til vask av arbeidstøy dvs. som kan holde temperaturen på 85 ⁰C i minimum 10 minutter (såkalt termisk desinfeksjon). Arbeidstøyet bør derfor ha en kvalitet som gjør at det tåler en vaskeprosess inkludert vasking ved 85° C. Kilde:https://www.odont.uio.no/om/hms/dokumenter/fagligeanbefalingersmitteverntannhelsetjeneste.pdf

 

Alt klinikktøy kan profilerers med klinikkens logo
I en begrenset periode vil vi kunne tilby logotrykk gratis* på alt klinikktøy. Vi tilbyr også andre profilartikler og profiltøy med logo trykk. Brodering av logo kan også tilbys, prises på forespørsel. (Min. 10 artikler med samme trykk. Liten logo plassert på eks. bryst, innenfor 10x10 cm.)


Plandentklinikktoy.no © Capricorn Equipment AS, org.nr.: 967.360.759 i samarbeid med Plandent AS, org.nr. 914.768.217